avís legal

 Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers d’anàlisis per a recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l’anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l’acceptació de la instal·lació d’aquestes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web, així mateix, AC MOTORSPORT informa l’usuari que té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se l’informi de la recepció de cookies, podent impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur. 

CONDICIONS D’ÚS

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), AC MOTORSPORT informa que és titular del lloc web WWW.ESCUDERIAACMOTORSPORT.COM . D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, AC MOTORSPORT
informa de les següents dades: 

El titular d’aquest lloc web és AC MOTORSPORT, amb CIF G05455712 i domicili social en C/ EMPORDÀ, 23 17244, CASSÀ DE LA SELVA(GIRONA). L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: INFO@ESCUDERIAACMOTORSPORT.COM.

Usuari i règim de responsabilitats

 

La navegació, accés i ús pel lloc web de AC MOTORSPORT confereix la condició d’usuari, per la qual s’accepten, des de la navegació pel lloc web de AC MOTORSPORT, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web d’AC MOTORSPORT proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

           La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis estesos per AC MOTORSPORTper a l’accés a uns certs continguts o serveis oferts pel web.

 

           L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per AC MOTORSPORT contràriament al que es disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat

AC MOTORSPORT no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap mena de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

AC MOTORSPORT declara haver adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualsevol mal als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, AC MOTORSPORT no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués sofrir l’usuari.

Modificacions

AC MOTORSPORT es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant referent als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús d’aquest.

Protecció de dades

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de AC MOTORSPORT amb CIF G05455712 i domicili social situat en C/ EMPORDÀ,23 17244, CASSÀ DE LA SELVA(GIRONA), amb la finalitat de poder facilitar, agilitar i complir els compromisos establerts entre totes dues parts. En compliment amb la normativa vigent, AC MOTORSPORT informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

L’informem que tractarem les seves dades conforme a l’existència del seu consentiment.

AC MOTORSPORT informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que AC MOTORSPORT es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D’acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Propietat intel·lectual i industrial

AC MOTORSPORT per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de AC MOTORSPORT. Seran, per consegüent, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, sent-los aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de AC MOTORSPORT.

 

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de AC MOTORSPORT. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en les pàgines de AC MOTORSPORT.

 Accions legals, legislació aplicable i jurisdicció

AC MOTORSPORT es reserva, així mateix, la
facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per
la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l’incompliment de
les presents condicions.

La relació entre l’usuari i el prestador es
regirà per la normativa vigent i d’aplicació en el territori espanyol. De
sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a
arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre
jurisdicció i competència sobre aquest tema. AC MOTORSPORT té el seu domicili a
GIRONA, Espanya.

POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

De conformitat amb el que s’estableix en la
normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (*RGPD) i la Llei
34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç
Electrònic (*LSSI-CE), AC MOTORSPORT informa els usuaris, que ha procedit a
crear un perfil en les Xarxes Socials Facebook, Instagram, TikTok i Google +,
amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

L’usuari disposa d’un perfil en la mateixa
Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per AC MOTORSPORT,
mostrant així interès en la informació que es publiciti en la Xarxa. En unir-se
a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament
d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les
polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu
perfil per a garantir la seva privacitat.

AC MOTORSPORT té accés i tracta aquella
informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes
dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats
a cap sistema de tractament.

AC MOTORSPORT realitzarà les següents actuacions:

         
Accés a la informació pública del
perfil.

         
 Publicació en el perfil de l’usuari de tota
aquella informació ja publicada en la pàgina de AC MOTORSPORT.

         
 Enviar missatges personals i individuals a
través dels canals de la Xarxa Social.

         
Actualitzacions de l’estat de la
pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves
connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb
qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva
configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, una vegada unit a la pàgina de AC
MOTORSPORT, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o
fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la
Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular d’aquests,
gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el
consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol
publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc.
que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, i/o que
infringeixin o violin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el
dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, AC MOTORSPORT es reserva el dret
a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent
de l’usuari.

AC MOTORSPORT no es farà responsable dels
continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves
publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix
és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar-se en la
pàgina no seran emmagatzemades en cap sistema de tractament per part de AC
MOTORSPORT, però si que romandran en la Xarxa Social.

Concursos i promocions

AC MOTORSPORT es reserva el dret a realitzar
concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva
pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma
de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta. Complint sempre amb la
*LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni
administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a
cap d’elles.

Publicitat

AC MOTORSPORT utilitzarà la Xarxa Social per a
publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les
seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial,
serà sempre, complint amb les exigències legals del *RGPD i de la *LSSI-CE.

Formulari Web

De conformitat amb el que s’estableix en la
normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les
seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de AC
MOTORSPORT amb CIF G05455712 i domicili social situat en C/ EMPORDÀ, 23 17244, CASSÀ
DE LA SELVA(GIRONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i
remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En
compliment amb la normativa vigent, AC MOTORSPORT informa que les dades seran
conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els
preceptes esmentats amb anterioritat.

L’informem que tractarem les seves dades
conforme a l’existència del seu consentiment.

AC MOTORSPORT informa que procedirà a tractar
les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada,
exacta i actualitzada. És per això que AC MOTORSPORT es compromet a adoptar
totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense
dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix el la
normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés,
rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al
tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment
prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal
indicada més amunt o al correu electrònic.

Així mateix i d’acord amb el que s’estableix
en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació
i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu
consentiment exprés per a enviar-li publicitat dels nostres productes o
promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o
per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

De conformitat amb el que s’estableix en la
normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les
seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de AC
MOTORSPORT amb CIF G05455712 i domicili social situat en C/ EMPORDÀ, 23 17244, CASSÀ
DE LA SELVA(GIRONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En
compliment amb la normativa vigent, AC MOTORSPORT informa que les dades seran conservades
durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes
esmentats amb anterioritat.

L’informem que tractarem les seves dades
conforme a l’existència del seu consentiment.

AC MOTORSPORT informa que procedirà a tractar
les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada,
exacta i actualitzada. És per això que AC MOTORSPORT es compromet a adoptar
totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense
dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix el la
normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés,
rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al
tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment
prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal
indicada més amunt o al correu electrònic.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control
competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Cookie Consent with Real Cookie Banner